Brøndby Kvindeduathlon 2017


Brøndby Kvindeduathlon 27. august 2017

Det er nemmere end du tror.

2,5 km løb – 25 km cykel – 2,5 km løb

Få en oplevelsesrig søndag – Brøndby Triathlon Club og vores sponsorer inviterer.

Brøndby Triathlon Club har i samarbejde med vores sponsorer Nupo, Polar, Snow Fun – samt vores øvrige sponsorer – hermed fornøjelsen at invitere dig med til Europas hyggeligste kvindeduathlon.

Tag din veninde, arbejdskollega, mor eller søster med til nogle sjove timer og sundt samvær. Man behøver ikke være en jernkvinde for at deltage. Det eneste det kræver er lidt vilje, cykel, hjelm og et par løbesko.

Stævnet afvikles i Brøndby med start- og målområde ved Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby (ved ’Den Røde Hal). Ruterne foregår i området omkring Brøndbyhallen og er tydeligt afmærkede.

Desuden står mange frivillige hjælpere klar til at vise vej, og politiet sørger for, at den normale trafik ikke generer deltagerne.

Der er masser af plads til tilskuere, så både mand, kæreste børn og veninder er velkomne til at hygge og heppe ved målområdet og langs ruten.

Kvinder støtter kvinder. Vi støtter Alexandra kollegiet, et kollegium for unge mødre under uddannelse samt deres børn – med 10 kr. pr. deltager. Læs mere på www.alexandrakollegiet.dk.

Tilmeld dig Brøndby Kvindeduathlon og få rabat på produkter fra Nupo.
Gå ind på www.nupo.dk, Læg produkter i kurven, Gå til kurven og skriv rabatkoden “kvindetri” i feltet “Kampagnekode”.

Tilmelding: Online tilmelding på SPORTI. Hvis I gerne vil starte flere sammen, skal I tilmelde jer samlet.

Mødested:
Brøndbyhallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby.

Start:
Ønsket starttid vælges ved tilmelding. 1. start går kl 10.00 – 2. start kl 10.15 osv. Husk fremmøde senest en time før. Startnummer afhentes på dagen.

Deltagerpris:
Kr. 295,- frem til og med 17. august, derefter kr. 345,-. Tilmelding på dagen mellem kl 8.30 og 9.30, såfremt der er ledige pladser.

Alderskrav:
Man skal være født før år 2003.

Færdselsregler:
Cykelhjelm er påbudt. Vis hensyn og følg altid færdselsreglerne.

Omklædning:
Der er omklædningsfaciliteter i ’Den Røde Hal’ på stævneområdet.

Parkering:

Der er mange parkeringspladser i området ved Brøndby Hallen. Følg anvisninger og vær opmærksom på evt tidsbegrænset parkering.

Kontakt:
kvindetri@kvindetri.dk.

Yderligere info:
Besøg os på Facebook.

Du kan godt – vi tror på dig ! Mere end 16.000 kvinder har allerede gennemført og vi glæder os til at se dig !

C:\Users\djensen\Documents\Personligt\Kvindetri 2016\Polar_logo_black_web.jpg C:\Users\djensen\Documents\Personligt\Kvindetri 2016\Snowfun logo 1.png http://nupo.dk/images/shoplogo.png