Presseomtale


Folkebladet.dk:

“Europas største kvindetriahlon”
1.350 kvinder gav sig i kast med svømning, cykling og løb i og omkring Vestbadet.De var alle kvinder, som fik godt vejr til at gennemføre Europas største kvindetriathlon.

Skrevet af JN 24. august 2011 Læs hele artiklen her

Politiken.dk:

“Kvinder er vilde med triatlon”
Kvinderne har et samhørighedsforhold, som kommer til udtryk i kvindetristævner. Her bliver de ikke udstillet, og de føler sig ikke til grin,fordi de ikke er så gode. Der bliver taget tid, men alle er vindere, og så er der ingen mænd, der overbeglor dem.

Skrevet af Ulrik Steen Schaarup 28. maj 2011 Læs hele artiklen her

Folkebladet:

“Seje kvinder i hårdt vejr”
Triathlon: Flere kraftige regnskyld kunne ikke afhole mere end 1000 kvinder fra at gennemføre BTC årlige kvindetriathlon i weekenden, der igen i år blev en sucess på trods af vejret.

Skrevet af KOK ultimo august 2010 Læs hele artiklen her

Dansk triathlon Forbund:

“Brøndby Kvindetri – Dejlig stemning med plads til alle”
I går afholdt Brøndby triathlon klub det 17. kvinde triathlon i og omkring Vestbadet i Brøndby. Med 1350 deltagere og fuld tilmelding i mange måneder før, må stævnet betegnes som en succes.

Skrevet af Ricka Hea 23. august 2010

Politiken.dk

Europas største kvinde-triatlon finder sted på søndag i Brøndby i København. De 1350 startnumre blev revet væk. Kvinderne vil ikke nøjes med motionsløb, men har nu også kastet sig over triatlon. 1350 kvinder står parat i Vestbadet på søndag hos Brøndby Triathlon Club.

Skrevet af Per Munch 17. august 2009 kl. 18.00 Læs hele artiklen her

Folkebladet

1.078 kvinder gennemførte søndagens Kvindetriathlon i Vestbadet i Brøndby i strålende solskin og varme – og dermed satte Brøndby Triathlon Club atter rekord som Europas største arrangør af Triathlon – kun for kvinder.

Skrevet af Torben Brandt 25. august 2009 kl. 13.54 Læs hele artiklen her

Vestegnen

Vejret var nærmest perfekt,da den 17. udgave af Kvindetriatlon fandt sted i Brøndby. -Jeg kommer aldrig igang igen, hvis jeg stopper, siger den ene løber til den anden. Så hun lader være med at stoppe, og de to kvinder runder i fin stil et af de sidste hjørner på vej mod målet ved Vestbadet i Brøndby.

Skrevet af Claus Kjærsgaard 26. august 2009 Læs hele artiklen her (på side 20)