Bookning af træninger   Recently updated !


Hej alle der bruger Btc træninger værd søde at stramme op på jeres bookninger cykling/ løb det er rigtig tit der står et antal og der så kommer er helt andet antal . Personligt bruger jeg rigtig meget tid på at tilretteligge træninger, hvad og hvor meget jeg skal ha med  og rutevalg efter hvem ,og hvor mange der kommer . Dette gør at jeg til tider skal lave om på dele af træningen = i sidste ende går tiden fra din egen træning så værd sød at stramme op alle der kommer til træning .fra feb starter jeg noget mere funktions træning/ mægde op , og træningen  udvides lidt .jeg vil arbejde lidt  individuelt med hver enkelte og skal bruger tider mm . Info følger . Defor nytter det ikke der står 10 ( med navn ) tilmeldte og det kommer 20 så er der kun lavet program til de 10 .. Husk jeres bookninger , ligeunderlag på lørdags træningen . Mvh Tobias