Faste arrangementer

BTC afholder nogle faste arrangementer i løbet af året.

August: Kvindetri
Du skal regne med, at skulle afsætte en weekend i august måned + en aften midt i ugen, op til kvindetrien.
Husk at det er kvindetrien, der gør at vi kan fastholde en lav kontingent + tilskud til div. arrangementer hen over året.

August: Glostrup Parkstafet
Typisk den anden tirsdag i august, deltager vi i denne stafet, der løbes 4X4 km og vi plejer at stille med 4-5 hold. Løbet er gratis og for hele familien.

December: Jule O-løb
Vi samles kl 10 ved klubhuset, hvor der bliver sat gang i orienteringsløb for både børn og voksne. De voksne løber typisk 8-10 km og børnene løber ca. 2 km. Alle kan være med og der vil være 1-2 voksne fra klubben, der løber med børnene.
Efter løbet, dækkes der op med kaffe, gløgg og æbleskiver. Vi spiller 3-4 spil banko, med flotte gevinster til de heldige.
Kl ca 14 hjælpes vi alle med at rydde op.
Det hele koster gratis og hele familien er velkommen.