Triathlon til fordel for børn 20 maj   Recently updated !


Jeg tillader mig, at skrive til Jer, triatlonklubber, da vi allerede har fået nogle tilmeldinger fra nogle af Jeres medlemmer.

 

Vi er i gang med arrangere et triatlon, som løber af stablen den 20 maj 2013 kl. 09.00. Vi har netop forlænget vores tilmeldingsfrist til og med på lørdag, den 4. maj 2013 kl. 23.59. Kunne I være interesseret i at informere Jeres medlemmer om vores arrangement? Evt lægge et link på Jeres hjemmesider eller Jeres Facebooksider, hvis I har en sådan?

 

Her kommer lidt infomationer omkring vores arrangement:

Vi er en gruppe frivillige, som har stiftet en forening (Triatlon til fordel for børn), som har til formål at samle penge ind til børn.

 

Sidste år samlede vi kr. 127.000 ind til fordel for Børnecancerfonden – i år samler vi ind til fordel for Ønskefonden og Julemærkefonden.

 

Vi har fået en masse sponsorer – hvor nogle giver penge for at komme med på trykket på vores T-shirt, nogle donerer et gavebeløb og andre donerer gaver til vores tombola. De fleste af vores sponsorer fra sidste år, har valgt endnu engang at være med igen i år J. I vores tombola sælger vi lodder og de dyreste af gaverne bliver der afholdt auktion over. Alle sponsorer kommer på vores hjemmeside, vores Facebook gruppe & vores Facebook begivenhed samt på nogle store plancher på stævnedagen.

 

Sidste år var der omkring 60 frivillige hjælpere, som var vejvisere, sad ved indcheckningsbordene, var livreddere og meget andet. Der var ca. 340 deltagere i triatlonet og 4 forskellige ruter, så vi havde både voksne og børn, som deltog. Vi måtte udvide triatlonet sidste år 3 gange, da der blev ved med at komme deltagere. I år har vi sat en max grænse på deltagerantallet på 400 stk. og håber, at alle pladserne igen bliver revet væk.

 

I kan eventuelt se vores hjemmeside: www.tritilfordelforboern.dk eller vores facebook gruppen: https://www.facebook.com/groups/165732906848483/

 

Tilmelding kan se på dette link: https://lap.io/event/2013-triatlon-til-fordel-for-boern eller via vores hjemmeside: http://www.tritilfordelforboern.dk/praktisk-info1

 

I er meget velkomne til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål/kommentarer til denne mail.

 

 

På vegne af styregruppen,

 

Mvh

Eva